Vahingonkorvaus

Omaisuus- ja henkilövahinkoihin liittyvät vahingonkorvausasiat

Asianajajamme on erilaisten vahingonkorvausasioiden asiantuntija. Avustamme omaisuusvahinkoihin ja henkilövahinkoihin liittyvissä asioissa Kaarinassa, Turussa ja Turun seudulla. Asianajaja Juhani Pelkosella on monipuolinen kokemus vahingonkorvauksien menestyksekkäästä hoitamisesta.

Vahingonkorvauksen saaminen

Vahingon sattuessa asianajajamme selvittää onko sinun mahdollista saada vahingonkorvausta ja kuka sen maksaa. Vahingonkorvausta voi mahdollisesti hakea usealta taholta, jonka vuoksi asianajaja arvioi kehen vahingonkorvausvaatimus kannattaa kohdistaa. Vahingonkorvauksia haetaan usein vahingonaiheuttajalta tai hänen vakuutusyhtiöltään, asiakkaan omalta vakuutusyhtiöltä tai joltain muulta osapuolelta.

Vahingonkorvauksen määrä

Vahingosta riippuen vahingonkorvauksen määrä voi vaihdella paljon tapauskohtaisesti. Esinevahingoissa määrittely on usein suoraviivaista, mutta omaisuusvahinkojen välilliset vahingot ovat vaikeammin arvioitavissa. Henkilövahinkoja varten on olemassa suuntaa antavia suosituksia ja taulukoita, jotka ohjaavat vahingonkorvauksen suuruuden arviointia. Oikeudenkäynneissä tuomioistuin ratkaisee lopullisen vahingonkorvauksen määrän.

Ota yhtettä ja kysy lisää